.Baristan co

پیشنهادی برای شما

زمان مورد نیاز مطالعه

تاریخ انتشار

دسته بندی

10 دقیقه

دی 12, 1402

قیمت سقف کاذب ۱۴۰۲ + هزینه اجرا

به این مقاله امتیاز دهید

فرض می‌کنیم شما صاحب خانه‌ای دوست داشتنی هستید که پر از اسباب هنری، طرح های جالب بر روی دیوار و الگوهای جذاب کفپوش است. در این تصور، سقف خانه‌تان چه شکلی است؟ آیا مانند بقیه خانه شما آراسته شده است یا ساده و معمولی است؟ نباید سقف یک خانه را به حال خودش بسپاریم. زمان آن فرا رسیده است که به سقف نیز هنری اضافه کنید. اکنون بهترین زمان است که فارغ از قیمت سقف کاذب به سراغ افزودن این ویژگی جذاب بروید.

سقف کاذب سقف مصنوعی است که در زیر سقف اصلی یک اتاق نصب می شود. به عبارت ساده، سقف فرعی است که با تکیه‌گاه، زیر سقف اصلی آویزان می شود. این سقف‌ها هیچ گونه باری از سازه را تحمل نمی‌کنند. در این مقاله به بررسی قیمت سقف کاذب و انواع آن می پردازیم.

سقف کاذب چیست؟

شما می توانید دیوارهای خانه خود را هر چقدر که می‌خواهید زیبا کنید. اما اگر خانه شما فاقد سقف کاذب باشد، زیبایی خانه شما ناتمام یا حتی در برخی موارد عجیب و غریب باقی می‌ماند. سقف کاذب به غیر از دیدگاه زیبایی شناختی، فواید زیادی برای خانه دارد. به عنوان مثال، آکوستیک اتاق را از طریق یک لایه مواد اضافی بهبود می‌بخشد. در این فرآیند اتاق شما عملاً عایق صدا می‌شود.

طرح‌های سقف کاذب می توانند به شما کمک کنند ظاهر هر اتاقی را تغییر دهید. چه اتاق نشیمن و چه اتاق خواب، افزودن طرح های سقف کاذب راهی عالی برای شکل گرفتن و روشنایی بهتر سقف شماست. عمدتاً 9 نوع مختلف سقف کاذب وجود دارد که دارای ویژگی‌ها و عملکردهای خاص خود هستند. در ادامه با هر کدام از آن‌ها و قیمت سقف کاذب آشنا می‌شویم.

آشنایی-با-انواع-سقف-کاذب

آشنایی با انواع سقف کاذب

سقف کاذب یکی از بهترین راه ها برای طراحی هر اتاقی است. یک سطح صاف مینیمال یا یک طرح چند سطحی را می توان با این نوع سقف تزئین کرد. طراحی سقف کاذب باکیفیت نه تنها یک ظاهر مجلل ایجاد می‌کند، بلکه مزایای زیادی نیز دارد. در این بخش می‌خواهیم با انواع سقف کاذب آشنا شویم.

    سقف کاذب PVC

سقف کاذب پی وی سی یا پلانک های پلی وینیل کلراید یک نوع سقف برای فضاهای خانگی و تجاری هستند. این تخته های پی وی سی هم به عنوان سقف کاذب و هم به عنوان روکش دیوار استفاده می‌شود. این تخته ها را می توان به صورت افقی، عمودی یا مورب نصب کرد. تخته های پی وی سی در طرح ها و رنگ‌های مختلفی مانند چوب ساج، چوب کاج و سفید وجود دارند. در مقایسه با تخته سه لا و لمینت، این تخته ها بسیار مقرون به صرفه هستند و ظاهر مرتبی دارند. جدا از آن، تخته های PVC بسیار مقاوم در برابر آب هستند که آن را به یک ماده تزئینی عالی برای اتاق نشیمن، آشپزخانه، حمام، بالکن و غیره تبدیل می‌کند.

قیمت سقف کاذب pvc به ازای هر مترمربع بین 150.000 الی 220.000 تومان است.

    سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف یک متریال محبوب است که در طراحی داخلی ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این سقف‌ها از پانل‌های کاذب کناف ساخته شده‌اند که به سازه اصلی سقف نصب می‌شوند. یکی از مزایای استفاده از سقف کاذب کناف، ظاهر زیبا و مینیمالیستی است که به فضا می‌بخشد. سقف کاذب کناف می‌تواند در انواع مختلفی از طرح‌ها و الگوهای زیبا ساخته شود، از جمله تراکم یکنواخت، طرح‌های هندسی، خطوط منحنی و غیره. همچنین، این سقف‌ها می‌توانند با رنگ‌های مختلف رنگ آمیزی شوند تا جلوه‌ای منحصر به فرد به فضا ببخشند.

قیمت سقف کاذب کناف ساده به ازای هر متر مربع بین 200.000 ای 320.000 تومن است.

قیمت سقف کاذب کناف نور مخفی به ازای هر متر مربع بین 190.000 ای 280.000 تومن است.

سقف-کاذب-گریلیوم

    سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم یک نوع سقف کاذب است که از جمله محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین سقف‌های داخلی به شمار می‌رود. جنس آن از آلیاژ آلومینیومی می‌باشد. مواد تشکیل‌دهنده سقف کاذب گریلیوم از قبیل قطعات کوچک خطی یا مربعی به نام گریل یا خیاره و قطعات اصلی بنام مدیوال یا بانک گریل خطی ساخته می‌شوند. این قطعات از آلیاژ آلومینیومی ساخته می‌شوند که به عنوان یک ماده سبک و محکم شناخته می‌شود، زیرا امکان فروپاشی ندارد و مقاومت خوبی در برابر مواد زیان‌آور مختلف دارد.

سقف کاذب گریلیوم همچنین به دلیل ظاهر زیبا و شکیلی که دارد، برای تزیین و آراستن فضاهای داخلی متنوعی از بخش‌های عمومی مانند رستوران‌ها، هتل‌ها، فروشگاه‌ها، ساختمان‌های تجاری و اداری و حتی فضاهای مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سقف کاذب گریلیوم علاوه جذابیت ظاهری، از ویژگی‌های فنی سودمندی نیز برخوردار است. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از: عدم جذب آب، مقاوم در برابر آتش سوزی، مقاوم در برابر تغییرات دما و رطوبت، مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی و مقاوم در برابر ضربه. این ویژگی‌ها باعث می‌شوند سقف کاذب گریلیوم به عنوان یک گزینه عالی برای فضاهای داخلی باشد.

قیمت سقف کاذب گریلیوم به ازای هر متر مربع 90.000 تومان است.

    سقف کاذب آلومینیومی

 

سقف کاذب آلومینیومی یک نوع سقف کاذب است که از آلومینیوم به عنوان ماده اصلی تشکیل شده است. این نوع سقف دارای ویژگی‌های زیبایی، سبکی و مقاومت بالا می‌باشد و به عنوان یک گزینه همواره محبوب در معماری داخلی و صنعت ساختمان شناخته می‌شود.

ماده آلومینیوم استفاده شده در سقف کاذب به دلیل خواص برجسته‌ای که دارد، مناسب برای ساخت و نصب سقف‌های داخلی است. آلومینیوم یک فلز سبک است و به دلیل وزن کم خود، ساخت سقف‌های کاذب آلومینیومی را آسان می‌کند. همچنین، آلومینیوم دارای مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی است و نیاز به حفظ و نگهداری کمتری دارد.

قیمت سقف کاذب آلمینیوم 517.000 تومان به ازای هر مترمربع است.

    سقف کاذب آکوستیک

سقف کاذب آکوستیک، یک نوع سقف کاذب است که از طریق استفاده از مواد آکوستیکی و ساختارهای خاص طراحی شده است تا به بهبود کیفیت صدا در یک فضا کمک کند. این سقف کاذب معمولاً از پانل‌های آلومینیومی یا فایبرگلاس تشکیل شده است که به سازه اصلی سقف ثابت می‌شوند.

یکی از ویژگی‌های بارز سقف کاذب آکوستیک، عملکرد آن در کاهش انعکاس صدا و جلوگیری از ایجاد صدای اکو است. این سقف کاذب معمولاً در فضاهایی که با صدای بلند مواجه هستند مانند سالن‌های کنفرانس، تئاترها، سالن‌های ورزشی و رستوران‌ها استفاده می‌شود. همچنین، در فضاهایی که نیاز به کنترل صدا و ایجاد یک محیط آرام و آکوستیکی مثل اتاق‌های ضبط صدا، استودیوها و تجهیزات صوتی دارند، نیز استفاده می‌شود.

قیمت سقف کاذب آکوستیک به ازای هر متر مربع 370.000 تومان است.

سقف-کاذب-تصویر-دار

    سقف کاذب تصویردار

سقف کاذب تصویردار یا سقف کاذب نورپردازی‌شده، یک نوع سقف کاذب است که با استفاده از تصاویر و نورپردازی مناسب، به فضاها جذابیت و زیبایی می‌بخشد. در این نوع سقف کاذب از نورپردازی مخصوصی استفاده می‌شود تا نورهای مناسبی از پشت سقف ایجاد شود.

سقف کاذب تصویردار معمولاً در فضاهایی که نیاز به طراحی خاص و جذاب دارند مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، سالن های تئاتر و فروشگاه‌ها استفاده می‌شود. این نوع سقف کاذب با ایجاد تصاویری منحصر به فرد و طرح‌های هنری، به فضا جذابیت و زیبایی می‌بخشد. می‌توان از تصاویر طبیعت، آثار هنری، الگوهای هندسی و سایر طرح‌ها استفاده کرد تا به سلیقه و سبک دکوراسیون فضا پاسخ داده شود.

قیمت سقف کاذب تصویردار بین 98.000 تومان الی 134.000 تومان است.

 

    سقف کاذب چوبی

سقف کاذب چوبی یک نوع ساختار سقف است که از چوب یا مواد چوبی ساخته می‌شود و بر روی سقف اصلی نصب می شود. این نوع سقف اغلب در داخل ساختمان ها استفاده می شود و به طور کلی به منظور تزئین و افزایش زیبایی فضاهای داخلی استفاده می شود. سقف کاذب چوبی می تواند به صورت تک قطعه یا در قالب تایل استفاده شود.

این نوع سقف معمولاً در فضاهایی مانند رستوران ها، هتل ها، سالن های کنفرانس و تالارهای همایش استفاده می شود. آنها می توانند طرح ها و الگوهای مختلفی داشته باشند که به طراحی داخلی فضا کمک می کند و ظاهر آن را جذاب‌تر می‌کند.

علاوه بر زیبایی، سقف کاذب چوبی می تواند از لحاظ عملکردی نیز مفید باشد. این نوع سقف می تواند به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل کند و به کاهش صداهای ناخواسته و انتقال حرارت از فضای بالایی به فضای زیرین کمک کند. همچنین، سقف کاذب چوبی می تواند به عنوان یک سیستم نورپردازی همراه با نورپردازی مخفی استفاده شود، که به تنظیم نور فضا کمک می کند و زیبایی و اثرگذاری بصری را افزایش می دهد.

قیمت سقف کاذب چوبی بین 600.000 تومان الی 800.000 تومان است.

    سقف کاذب آی گلس

سقف کاذب آی گلس یک نوع سقف است که از مواد شیشه‌ای یا مواد شفاف دیگر مانند پلکسی ساخته می‌شود و در ساختمان نصب می‌شود. این نوع سقف اغلب در فضاهایی که نیاز به نور طبیعی بیشتری دارند، مانند رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز خرید و فضاهای تجاری استفاده می‌شود.

سقف کاذب آی گلس به صورت تایل‌های کوچک قابل ساخت و نصب است. از آنجایی که از مواد شفاف ساخته می‌شود، این سقف می‌تواند نور طبیعی را به خوبی از سقف اصلی به داخل فضا انتقال دهد و فضای داخلی را روشن و متناسب با محیط خارجی کند.

از مزایای استفاده از سقف کاذب آی گلس می‌توان به افزایش ظاهر زیبا و مدرن فضا، ایجاد احساس فضایی بزرگتر و بازتاب نور در فضا اشاره کرد. همچنین، این نوع سقف می‌تواند به تنظیم دما و کاهش هزینه‌های انرژی کمک کند.

قیمت سقف کاذب آی گلس140.000 تومان به ازای هر متر مربع است.

    سقف کاذب ترکیبی

سقف کاذب ترکیبی یک نوع ساختار سقف است که از ترکیب مواد مختلف ساخته می‌شود. از مزایای استفاده از سقف کاذب ترکیبی می‌توان به ایجاد تنوع و چشم‌نوازی در فضا، تعریف بخش‌بندی در داخل فضا، افزایش ارتفاع و جلوه‌های ویژه اشاره کرد. با استفاده از ترکیب مواد مختلف، می‌توان طراحی‌های منحصر به فردی ایجاد کرد و فضا را به صورت کاملاً منحصر به فرد درآورد. به عنوان مثال، می‌توان از چوب و شیشه در کنار هم استفاده کرده و یک سقف با ظاهر مدرن و طبیعی به وجود آورد. با توجه به مواد انتخابی شما هزینه این نوع سقف میتواند گرانتر از باقی موارد باشد.

لیست-قیمت-سقف-کاذب

لیست قیمت سقف کاذب

سقف کاذب یک افزودنی زیبایی شناختی به فضای شماست و به پوشاندن موفقیت آمیز تیرها، سیم کشی سخت و لوله ها کمک می کند. فاصله سقف اصلی و سقف کاذب باید حداقل 8 سانتی متر باشد.

در بازار طراحی دکوراسیون و معماری، انواع مختلفی از مصالح سقف کاذب وجود دارد که می توان آنها را با ظاهر، دوام، پرداخت، خواص و مقرون به صرفه بودن مشخص کرد. بیایید نگاهی به لیست قیمت سقف کاذب بیندازیم.

قیمت سقف کاذب پی وی سی ساده 130.000 تومان
قیمت سقف کاذب  پی وی سی چاپی 145.000 تومان
قیمت سقف کاذب آکوستیک کیلینیو 360.000 تومان
قیمت سقف کاذب گچی ساده 110.000 تومان
قیمت سقف کاذب پنل ساده 130.000 تومان
قیمت سقف کاذب پنل دکوراتیو 150.000 تومان
رابیتس کاری ساده 110.000 تومان
قیمت سقف کاذب  چوبی 800.000 تومان
قیمت سقف کاذب سی ان سی 100.000 تومان
آسمان مجازی 280.000 تومان

 

جمع‌بندی

سقف کاذب مدرن می تواند تا 20 سال در خانه شما دوام بیاورد. با این حال، تعمیر و نگهداری منظم آن، یک بخش کلیدی است. سقف کاذب جدا از اینکه از نظر زیبایی شناسی جذاب است، به عایق کاری، آکوستیک، عایق صدا، نورپردازی کمک می کند و باعث ایجاد توهم ارتفاع کمتر سقف می‌شود. این ویژگی که در ژاپن در دوره موروماچی (1337-1573) محبوب بود، به سرعت به بخشی جدایی ناپذیر از ساخت و ساز مدرن تبدیل شده است و در ساختمان های مسکونی و تجاری نیز گنجانده شده است. طبق آنچه در این مطلب خواندید، با انتخاب بهترین گزینه  سقف کاذب میتوانید زیبایی محل کار یا زندگی خود را دوچندان کنید.

پرسش‌های متداول

عمر سقف کاذب چقدر است؟

طول عمر متوسط سقف کاذب بسته به عوامل مختلفی مانند کیفیت مواد مورد استفاده، تکنیک های نصب و نگهداری منظم می تواند بین 10 تا 20 سال باشد.

چرا سقف کاذب سقوط می کند؟

ساخت و ساز ضعیف و استفاده از مواد نامرغوب اغلب منجر به حوادث ناگوار می شود. به همین دلیل ممکن است سقف کاذب روی سر کسی بیفتد و باعث خسارت جانی و مالی شود. استفاده بی رویه از سقف کاذب در ساختمان های مسکونی و تجاری نیز ممکن است منجر به حوادث این چنینی شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *