.Baristan co

پیشنهادی برای شما

زمان مورد نیاز مطالعه

تاریخ انتشار

دسته بندی

10 دقیقه

بهمن 16, 1402

لیست قیمت استاد+ نحوه اجرا

5/5 - (1 امتیاز)

دسته‌ای از پروفیل‌ها در صنعت برای اجزای قاب‌بندی به کار گرفته می‌شوند که به همراه یک صفحه روکش دار گچی در ساختمان استفاده می‌شوند. پروفیل‌های استاد از این نوع مقاطع‌اند که در دیوارهای غیر باربر به کار گرفته می‌شوند و نقش تقسیم فضای داخلی را بر عهده دارند. رانرها و استادها از مهم‌ترین اجزای زیر سازی ساختمان هستند. قیمت استاد بستگی به موارد متعددی دارد که در این مقاله با آن آشنا می‌شوید و همچنین از نحوه اجرای استاد و رانر آگاهی پیدا می‌کنید.

قیمت استاد 1402 چگونه محاسبه میشود؟

هرکدام از انواع پروفیل‌های استاد قیمت متفاوتی دارند. مثلا پروفیل استاد C قیمت متفاوتی نسبت به سایرین دارد. از جمله پروفیل‌هایی که برای اجزای غیر باربر استفاده می‌شود، پروفیل استاد C است. جنس این محصول گالوانیزه است و برای اسکلت‌سازی دیوارهای خشک از آن استفاده می‌شود. قیمت استاد C بسته به ضخامت، ابعاد و طول استاد متفاوت است. در جدول زیر برخی از پروفیل‌ها را برای شما آورده‌ایم که به شما کمک می‌کند قیمت استاد را محاسبه کنید.

نام پروفیل ضخامت (میلی متر) عرض (میلی متر) ارتفاع (میلی متر) واحد یک بندیل (متر)
استاد C26 0.6 26 40 1440
استاد C50 0.6 50 35 720
استاد C70 0.6 70 40 540
استاد C100 0.6 100 100 450

قیمت استاد بولت بسته به قیمت ورق گالوانیزه متفاوت است. با افزایش قیمت این ورق قیمت استاد نیز افزایش می‌یابد.

پروفیل استاد و پروفیل رانر چیست؟

پروفیل استاد و پروفیل رانر چیست؟

سازه استاد و رانر یک دسته از پروفیل‌ها هستند که در صنعت به عنوان اجزای قالب بندی فلزی به همراه صفحات روکش دار گچی در اجزای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این اجزای قاب بندی برای پوشش اجزای غیر باربر نیز استفاده میشود. این موارد شامل تیغه های جداکننده، دیوارها و سقف های پوششی، پوشش تیر، ستون و داکت های تاسیساتی و چاه های آسانسور است.

منظورمان از اجزای غیر باربر اجزایی است که نقش منتقل کردن نیروهای جانبی قائم و جانبی را ندارند و مشارکت آنها در پایداری ساختمان در نظر گرفته نمی‌شود. این اجزای قالب بندی طبق استاندارد ملی ایران به شماره 13035 ساخته می شوند.

ویژگی‌های پروفیل استاد

پروفیل‌های استاد در واقع همان بخش عمودی ساختار قالب فولادی در دیوارهای خشک هستند که به صورت قائم و در فواصل مشخصی (30،40،60 سانتی متری) از یکدیگر قرار می‌گیرند و نصب و اجرا می‌شوند. استادها در واقع برای زیرسازی برای نصب پنل ها به عمل می آیند. مقطع این پروفیل ها C شکل بوده و در همان اندازه‌های مشابه از نظر قطر با رانرها تولید و عرضه می‌شوند.

پروفیل‌های رانر و استاد براساس استاندارد های DIN و NF تولید و توزیع می‌شوند. از ویژگی‌های پروفیل استاد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پروفیل استاد جز ساختار عمودی دیوار را تشکیل می‌دهند.
  •  استادها در قیمت عمودی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • مقطع این پروفیل‌ها C شکل است.
  • عرض استاد و رانر باید یکی باشد تا بتوانند در دهانه  یکدیگر قرار گیرند.
  • سازه‌های استاد و رانر جزو مهم‌ترین اجزای زیر سازی به حساب می‌آیند.

ویژگی‌های پروفیل رانر

ویژگی‌های پروفیل رانر

پروفیل یا مقطع U در صنعت ساخت و ساز خشک یا دیوارهای خشک با نام رانر معروف هستند. عضو افقی زیر سازی در دیوارها پروفیل رانر است. پروفیل‌های رانر در سقف یا کف با استفاده از اجزای متصل کننده مانند میخ یا پرچ و پیچ راه اندازی می‌شوند. این پروفیل‌ها نقش راهنما و هادی برای اعضای عمودی که همان استادها هستند، را بر عهده دارند.

از این پروفیل‌ها می‌توان بر حسب نیاز در بخش‌های افقی بازشوها مثلا در محل نعل درگاه نیز استفاده کرد. برای ایجاد فرم و شکل نیز از این پروفیل‌ها می‌توان در سقف‌های کاذب استفاده کرد.

مقطع این پروفیل مانند U در حروف انگلیسی است. این پروفیل‌ها در اندازه‌های متناظر با استادها تولید می‌شوند. جنس رانر از ورق گالوانیزه است و ضخامت استاندارد آنها 0.5 میلی متر است.

  • پروفیل رانر جز افقی ساختار را تشکیل می‌دهد.
  • رانرها در قسمت‌های افقی دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • مقطع این سازه به شکل حرف انگلیسی U است.
  • عرض رانر و سازه استاد باید مشابه باشد تا در دهانه هم قرار گیرند. اگر رانر بزرگ‌تر از استاد باشد، این اتفاق نمی‌افتد. مثلا اگر عرض رانر 7 سانتی متر باشد، عرض استاد نیز باید 7 سانتی متر باشد.  

نحوه اجرای رانر و استاد

پروفیل‌های رانر در سقف یا کف نصب می‌شوند. برای محکم کردن رانرها می‌توان از پیچ یا در کف‌های بتنی از شلیک میخ به زمین یا سقف استفاده کرد. پروفیل‌های رانر به صورت افقی و پروفیل‌های استاد به صورت عمودی نصب می‌شوند. در زمبن‌هایی که احتمال شکستن سرامیک وجود دارد، از رول پلاک برای محکم کردن این پروفیل‌ها استفاده می‌شود.

سخن پایانی

قیمت استاد بسته به قیمت ورق گالوانیزه متفاوت است. نوع قیمت استاد و قیمت رانر نیز با یکدیگر متفاوت هستند. استادها بر اساس نوع ضخامت، عرض و ارتفاع قیمت‌های متفاوتی دارند. برای اجرای رانر و استاد لازم است آنها را در سقف یا کف نصب کنید و از رول پلاک یا شلیک میخ بر زمین استفاده کنید. لازم است بدانید پروفیل استاد و پروفیل رانر از مهم‌ترین اجزای زیر ساخت ساختمان هستند.

سوالات متداول

  1. استاد و رانر چیست؟

سازه استاد و همچنین سازه رانر از جمله مهمترین اجزای زیرسازی می باشند. در زیرسازی دیوار کناف، سقف کاذب کناف و… بسیار کاربرد دارند.

  1. قیمت استاد و رانر چقدر است؟

استاد و رانر در ابعاد مختلف تولید می‌شوند و از آنجایی که قیمت‌ها تحت تاثیر مواد اولیه و دیگر موارد تولید می‌باشند قیمت‌های متفاوتی دارند.